lördag 4 september 2010

idiot!

hade gjort ett videoinlägg som jag tänkte visa upp, men jag har blivit så galet sårad nu att jag verkade för glad på det.
kommer aldrig kunna lita på nån mer efter det här.
Jag fattar inte, du var min bästavän, äckel. jag hatar det här, och hoppas du förstår vad du har försört - mitt liv. kommer aldrig glömma vad du gjort. jag fattar bara inte hur du kunde svika mig såhär.


FUCK U!

2 kommentarer:

  1. Haschahoola! O.o Förhoppningsvis var det inte jag den här gånge heller? För har inte snackat me dig på typ hundra år -,-

    SvaraRadera
  2. asså mathilda. jag var typ tvungen att läsa igenom alla inlägg från september, jag var bara tvungen. jag ville fan inte att det skulle bli som det blev. allt blev bara kaos. jag hatar han nu, helt seriöst så jävla mycket. men allt som hände. har förstört så jävla mycket mellan oss. ingenting kommer bli som det var förut, det är det som är så jävla jobbigt. jag har fortfarande skuldkänslor, du anar inte. det är fan jävligt jobbigt. men iaf, jag älskar dig mathilda, jag kommer stötta dig till 1000% och alltid finnas vid din sida. jag hoppas du fattar det.

    SvaraRadera

Labels